Deze week staat in het teken van de nieuwe samenwerking tussen bakker Martin Maarschalkerweerd en Bikken&Bakken. Na het sluiten van Martin’s bakkerij in de Heuvelpoort was hij op zoek naar een nieuwe plek om brood te bakken voor verschillende horecazaken in Tilburg. Wij van Bikken&Bakken vonden het een goed idee om dit samen op te pakken en zo horeca Tilburg van brood te blijven voorzien.

Bakker Martin
Voor velen is Martin Maarschalkerweerd een bekend gezicht. Dat is niet gek, want Martin is al tientallen jaren actief in de Tilburgse bakkers- en horecawereld. Hij begon als bakker in zijn eigen bakkerij, werd daarna eigenaar van lunchroom Martin’s Broodega en startte vervolgens restaurant/lounge/club Square in de Tilburgse binnenstad. Tijdens al zijn werkzaamheden bouwde hij een groot netwerk op aan horecaondernemers. Voor deze horecaondernemers bakt Martin wekelijks brood. Na het sluiten van Square en zijn bakkerij in de heuvelpoort was Martin opzoek naar een nieuwe plek om brood te bakken. Die plek vond hij bij ons in de bakkerij.

Samenwerking
Na een paar kopjes koffie en een proefdag start bakker Martin begin juni in onze bakkerij. Hier komt hij elke dinsdag en woensdag samen met ons brood bakken voor verschillende horecazaken. Wij kijken uit naar de samenwerking.

martin-en-jan-klein