Aanstaande zondag meert de goedheiligman samen met zijn pieten aan in de Piushaven. De aankomst is naar verwachting om 11.30. Hierna loopt Sinterklaas vanaf de kop van de Piushaven richting de lancierstraat om vervolgens zijn weg te vervolgen naar de Koepelhal. De stoet met Sinterklaas en al zijn pieten komt dus ook langs Bikken&Bakken!

Kraam vol lekkers
Zoals iedere zondag zijn wij geopend vanaf 8 uur. Toch is deze dag net iets anders dan anders. Natuurlijk omdat de goedheiligman aankomt in Tilburg, maar ook omdat u dit keer zowel binnen als buiten kan genieten van verse Bikken&Bakken producten. Wij staan namelijk met een kraam vol lekkers aan de straat. Hier verkopen wij warme worstenbroodjes, appelflappen, appelbeignets én oliebollen. Uiteraard bent u ook binnen welkom voor vers brood, een lekkere lunch of kopje koffie.

Oliebollen
Wij bakken zondag voor het eerst dit jaar weer oliebollen. Rond de klok van 11 uur gaan de eerste oliebollen het vet in. Kan u ook niet meer wachten tot oud en nieuw? Kom dan aanstaande zondag naar Bikken&Bakken om een lekkere oliebol te scoren!