over ons
Kom meer te weten over Bikken & Bakken
Historie
Jan & Conny
Bikken & Bakken
Puur
De kernwaarden van Bikken en Bakken
Geen onnodige toevoegingen
Wij streven ernaar om ‘brood te bakken zoals opa dit deed’. Dit houdt in dat wij in onze producten geen toevoegingen gebruiken die niet noodzakelijk zijn. Ons brood is daardoor ook e-nummer en lactose vrij. Wij gebruiken geen broodverbetermiddel, want wij zijn van mening dat het beste broodverbetermiddel de bakker zelf is!
Bij Bikken&Bakken worden alle degen met de hand verwerkt. Dit laat niet alleen het ambachtelijke bakproces zien, maar zorgt er ook voor dat de bakkers meer water aan het deeg kunnen toevoegen. Dit heeft als voordeel dat het brood langer vers blijft. Daarnaast werken wij met desemtechnieken en ouderwetse methodes, zoals broei- en kookstukken.
Elke dag vers
Onze bakkerij is door een grote glazen schuifdeur gescheiden van de winkel en lunchroom. Wanneer u plaatsneemt in onze lunchroom voor een vers ontbijtje, heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie zit u dus praktisch in de bakkerij. Vanuit de winkel en lunchroom ziet u hoe de bakkers brood, gebakjes en andere specialiteiten maken. Dit is vooral erg leuk voor de kleintjes!